MultiCH. Magleddies Mostawesome "Stretto"

  

stretto standing

                                                                  Godgutten vår..

                                            Intelligent. Selvstendig. Sjarmerende.

                                                           Elsker å spore. Livsnyter.


Fins ikke et snev av ressurs eller eierforsvar i han, men hadde det vært alvor hadde han nok passet på oss.  Glad i alle, liten som stor.

Kan vel ikke helt beskrive hvor glad vi er i han. Han har akkurat så mye personlighet som vi  kan ønske, gir oss en latter hver dag og er med på alt:)


Stretto har motatt bronsemerke og tittel RL1 i rallylydighet og  konkurrerer i blodspor og blitt norsk viltsporchampion. Skal etter planen gå ferskpor våren 2015. 

Ellers trener vi litt agility for moro i ny og ne, går turer av forskjellige slag, også med ski og sykkel. Stretto trives med å gjøre alt, men også ingenting. Så sofakos står alltid høyt på agendaen. 


Stretto har også blitt pappa til et kull med 8 valper hos kennel Megamagee, hvor vår egen Flaks kommer fra. Det skal bli kjempespennende å følge med på de små, spesielt på så nært hold som vi nå får mulighet til. 

For mer info om kullet se: Kennel Megamagee


Navnet hans har jo sin forklaring. Hans far, den firbente altså, heter jo Coffee. 

Kaffe på godt norsk. Og mamsen og papsen er jo mer enn gjennomsnittet interressert i kaffe. 

Så relatert til det måtte det være. Stretto var et navn med futt i,av det italienske navnet ristretto. Betyr kort og kraftig kaffe med rødaktig crema. Og black and tan er  han jo også:)

I forhold til SKK kunne ikke navnet være lenger enn 12 bokstaver. Og det  skulle begynne på M, da han kommer fra M-kullet. Så MostAwesome ble det der. 

Og siden NKK ikke ville ha stor bokstav i midten der ble det til slutt : 

Magleddies Mostawesome.

 Pjuh, ikke lett å bli døpt.. Men kall han bare Stretto;)

Stretto er også testet for B-lokus, resultat : bcbd, bærer.